Продавам помпи за мръсна вода с марката SANIFLO на ТОП цена от Mashini

669 лева
30.11.2022 154 ID 6556
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на помпи за мръсна вода с марката SANIFLO на ТОП цени

Повече от 60 години компаниите от SFA Group работят, за да осигурят на клиентела от професионални и частни лица все по-голям санитарен комфорт в ежедневието им. Те им предлагат много повече от технологично ноу-хау; те предлагат изобретателни, надеждни и лесни за изпълнение решения. Състояние на ума и начин на правене на нещата, които през 1958 г. доведоха до пускането на първия Sanibroyeur. Гениална идея, която продължава да революционизира интериорния дизайн по света. Това майсторство на решенията за изпомпване се прилага през годините, осигурявайки ценна помощ в голямо разнообразие от сектори. В момента компанията има 25 клона и разпространява продуктите си в няколко страни чрез своята мрежа от вносители и дистрибутори.
Постоянният ангажимент на Saniflo към иновациите и ориентацията към бъдещето превърнаха компанията в пазарен лидер и основен играч в света на санитарния фаянс.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Saniflo и предлагаме на нашите клиенти помпи за мръсна вода с марка Saniflo с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите помпи за мръсна вода Saniflo от Mashini.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на Saniflo на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на помпи за мръсна вода от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на помпи за мръсна вода Saniflo в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от помпи за мръсна вода с марка Saniflo;
• Предлагаме гъвкава ценова политика.

Ако желаете да закупите помпи за мръсна вода с марка САНИФЛО представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви