Шлайфащи машини от Mashini BG на ТОП цени

99 лева
30.11.2022 259 ID 5535
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на Шлайфащи машини на ТОП цени

Лентови шлайфове – Лентовите шлифовъчни машини са един вид вибрационни машини. Инструментите са предназначени за шлайфане и полиране на повърхности, премахване на слой стара боя или лак, премахване на ръжда, изглаждане на драскотини и др. Материалът за обработка може да бъде камък, метал, дърво, пластмаса.

Виброшлайфове – За грубо или окончателно шлайфане на повърхности избират виброшлайфове. Материалът за обработка може да бъде заготовки от дърво, пластмаса, метал, камък. Използването на този тип оборудване ще позволи висококачествено почистване на повърхностите. В допълнение, представените модели вършат отлична работа за премахване на следи от стара боя или лак, а също така се използват за премахване на ръжда, плака или изглаждане на малки драскотини.

Ексцентършлайфове - Ексцентършлайфовете са инструменти, предназначени за шлайфане на повърхности на детайли от дърво, пластмаса, метал. Те могат да се използват и за полиране на лакирани детайли, премахване на стара боя и премахване на следи от ръжда. По този начин представените модели могат безопасно да се нарекат функционални и универсални, което им позволява да се използват в много области: от домашни нужди до професионални дейности.

В МАШИНИ БГ поддържаме постоянно голям асортимент от Шлайфащи машини на доказани марки като TROTEC, KraftDele, Bosch, Dremel, POWERMAT,Power Plus, PROTECO, GUDE, VALEX , Einhell и много други на ТОП цени.

Ако желаете да закупите Шлайфащи машини, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Обадете се сега!

В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви