Машини за обработка на бетон от Mashini BG на ТОП цени

124 лева
30.11.2022 270 ID 5536
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на машини за Обработка на бетон на ТОП цени

Вибромастари – При създаването на бетонна смес в нея неизбежно се образуват малки въздушни мехурчета, както и капки излишна влага, които значително влошават параметрите на повърхността. За да ги елиминирате, е необходимо да използвате специални вибромастари за полагане на бетон. Принципът на действие на тези устройства е да въздействат върху повърхността на полагания материал с високочестотни вибрации, предавани чрез инструмент с голяма работна площ.

Бетонобъркачки – Строителството и извършването на други операции, свързани с реконструкция, ремонт и довършителни работи на големи обекти, изискват приготвянето на специален циментов разтвор, който след втвърдяване придобива много висока якост, образувайки добре познатия бетон. За да можете да го приготвите възможно най-бързо и без усилие, струва си да закупите бетонобъркачка.Това устройство се състои от три части - рамка, задвижващ блок и купа, в която се образува хомогенен разтвор.

Пердашки за бетон - След като замазката или друга подобна повърхност е положена, е твърде рано да започнете да я използвате. За да придадете на този бетона необходимите свойства, трябва да закупите пердашка за бетон. Популярно такива устройства се наричат още "хеликоптери" поради специфичния им външен вид. Основното работно тяло на пердашката е винт, върху който са разположени остро заточени остриета, подобно на подобен елемент на хеликоптер. Преминавайки върху повърхността на бетона, те изрязват малките му неравности, което му позволява да придаде необходимата гладкост.

В МАШИНИ БГ поддържаме разнообразен асортимент от Машини за обработка на бетон на доказани марки като STAHL, Husqvarna, WORX, PROTECO, DENZEL, POWERMAT, Geko, Cimex, GUDE и много други на конкурентни цени.

Ако желаете да закупите Машини за обработка на бетон, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви