Рязане на строителни материали от Mashini BG на ТОП цени

109 лева
30.11.2022 275 ID 5538
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на машини за Рязане на строителни материали на ТОП цени

Отрезни маси за плочки - Резачка за плочки е оборудване за директно рязане на изделия от керамика, камък и стъкло. Основният елемент на машините за рязане на плочки е въртящ се диамантен диск или ролка. Заготовката се движи напред спрямо него или обратно, режещото колело се движи, поради което се получава рязане. На нашия сайт Mashini.bg има ръчни и електрически резачки за плочки за гранитогрес, облицовъчни или тротоарни плочи, стъкло.

Фугорез колички – При полагането на инженерни комуникации под почвата трябва да се работи не само с рохкава земя, но и с плътни материали - като асфалт, бетон, плочки и много други. За да създадете специални вдлъбнатини в тях възможно най-бързо и точно, трябва да закупите резачка за шевове. Такова устройство е много подобно на циркулярен трион - също има дисково работно тяло и се задвижва от двигател, разположен до него.

Отрезни маси за тухли - Машините за рязане на тухли се използват за рязане на бетон, естествен камък, тухли, мраморни плочи, керемиди и други абразивни строителни материали. Мощността на машините варира от 1,1 до 7,5 kW. Диаметър на използваните дискове от 250 до 1000 мм в зависимост от избрания модел

В Mashini.bg поддържаме постоянен асортимент от машини за Рязане на строителни материали на доказани марки като POWERMAT, Geko, Raider, KraftDele, Stihl, SCHEPPACH, Power Plus, IMER Group и много други на ниски цени.

Купувайки от Машини.Бг Вие получавате:
• професионални съвети и помощ при избора;
• фирмена гаранция до 3 години;
• удобни условия за доставка;
• различни начини на плащане (с карта, сметка или при получаване).

Ако желаете да закупите машини за Рязане на строителни материали, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви