Уплътняване и трамбоване от Mashini BG на ТОП цени

367 лева
30.11.2022 247 ID 5539
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на машини за Уплътняване и трамбоване на ТОП цени

Виброплочи – Тази техника може значително да намали времето и усилията, необходими за уплътняване на материали. В допълнение, благодарение на виброплочите се увеличава здравината на пътната настилка, основите за полагане на различни конструкции и други елементи на големи сгради и инженерни съоръжения.

Виброплочи реверсивни – При полагане на насипни материали, както и други видове покрития, които изискват уплътняване, има ситуации, когато ръчните виброплочи са твърде малки по мощност и размери, а ролките са твърде скъпи или неудобни за използване при такива обстоятелства. За да постигнете необходимите характеристики на покритието, си струва да закупите реверсивна виброплоча, която има средни размери и относително ниска мощност. Виброплочите се използват най-често за асфалт и подобни видове пътни материали, но има и алтернативни видове.

Трамбовки тип пачи крак - такова устройство е най-добрият вариант за уплътняване на малка площ. Производителността му е много по-висока от тази на ръчен инструмент, който не е оборудван с автоматизирано задвижване. В същото време трамбовките тип пачи крак е много по-евтин за поддръжка от ръчен валяк или валяк с голям размер.

В Mashini.bg поддържаме постоянен асортимент от машини за машини за Уплътняване и трамбоване на доказани марки като Cimex, TECHNOFLEX, BISONTE, BAUMAX,Belle, Atlas Copco, GUDE, SCHEPPACH и много други на ниски цени.

Купувайки от Машини.Бг Вие получавате:
• професионални съвети и помощ при избора;
• гаранция до 2 години;
• удобни условия за доставка;

Ако желаете да закупите машини за машини за Уплътняване и трамбоване, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви