Фрезоващи машини от Mashini BG на ТОП цени

109 лева
30.11.2022 253 ID 5533
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на Фрезоващи машини на ТОП цени

Оберфрези – Оберфрезите имат невероятно широк обхват на използване поради отличната си функционалност. С тяхна помощ може да се фалцова, скосява, да се изрязват прорези и канали, както и да се правят ръбове и профили. и дори за рязане на различни материали. Всъщност обхватът на инструментите от този тип е ограничен само от възможността за инсталиране на различни взаимозаменяеми работни детайли върху тях.

Настолни фрези – Настолните фрези са многофункционално оборудване за обработка на детайли. С тяхна помощ можете да пробивате дупки и да шлайфате както в металообработващите дейности, така и за ъглово и рязане на дървени масиви и др. Поради възможността за изпълнение на такъв широк спектър от задачи, фрезовите машини са много популярни и търсени както в малки, така и в големи производства.

Фрези за канали - са предназначени да създават дълбоки и широки канали в особено плътни материали: камък, бетон, тухла, мазилка. Такъв инструмент се използва при полагане на комуникации: тръбопроводи и газопроводи, отоплителни системи, захранване и др. Също така техниката се използва ефективно за обработка на камък (например, когато е необходимо да се нанесат противоплъзгащи прорези на повърхността). Фрези за канали вършат работата много спретнато и практически без образуване на прах, така че е почти невъзможно да се намери заместител на такова оборудване, което да се справи също толкова добре със задачите.

Mashini.bg предлага Фрезоващи машини на POWERMAT, WIDO, Power Plus, KREATOR, HOLZMANN,BOSCH, Einhell, Makita, DeWalt, и др.

Купувайки от МАШИНИ БГ Вие получавате:
• професионални съвети и помощ при избора;
• фирмена гаранция до 2 години;
• МАШИНИ БГ сме официален дилър

Очакваме Ви! В Mashini.Bg предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви