POLYTRON МТС - Добавка за масло номер 1 в света

68.45 лева
25.03.2022 506 ID 2433
Описание:
Концентрат за обработка на метал POLYTRON МТС (Добавка за масло POLYTRON MTC) е съвършенният смазочен подобрител – научен пробив в микро-смазочната технология. Съдържа научно-проектирана формула, която покрива всички метални повърхности с устойчив на износване микро-слой, който драстично намалява износването и триенето и дава пълна защита на двигателя при студено запалване. Значително увеличава срока на годност на двигателя, повишава компресията и икономичността на разхода на гориво. Предизвиква по-ниско топлоотделяне при работно състояние на двигателя и по-ниско ниво на шум. Намалява разхода на масло и отделянето на замърсители. 100% базиран на петролна основа, не съдържа твърди частици причиняващи вредни отлагания. Съвместим с всички видове моторни масла.

Препоръчва се за всички бензинови и дизелови двигатели, електрически генератори, земекопно оборудване и всякакво друго оборудване задвижвано с двутактови двигатели. Също така се препоръчва и за употреба при хидравлични системи, трансмисии, скоростни кутии, диференциали, лагери и лагерни композиции, крайпътно оборудване, селскостопанска техника, минно и железопътно оборудване, сондажна техника, за петролни и водни кладенци и машинни инструменти.

POLYTRON MTC е уникална, базирана на петролна бленда, формула, която е съвместима с всички видове моторни масла, трансмисионни масла и други смазки.

• Двигателно масло - добавете 10%
• Автоматични трансмисии - добавете 5%
• Ръчни трансмисии - добавете 10%
• Хидравлични системи - добавете 5%
• Скоростни кутии - добавете 10%
• Лагерни елементи - добавете 10%
• Двуцилиндрово моторно масло - добавете 10%

Сайт: https://www.polytron.org
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100лв.
Извършваме доставка в цялата страна с куриерска фирма СПИДИ.
Споделяне
Свързани обяви