Продукти за къртене и пробиване на ТОП цени от Mashini.BG

115 лева
30.11.2022 275 ID 5499
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на продукти за къртене и пробиване на ТОП цени

Аксесоари за пробивни машини – За да увеличите времето и приложението на използването на пробивните машини, Машини БГ предлага широка гама от аксесоари за пробивни машини. Онлайн каталогът на магазин Mashini.bg представя голямо разнообразие от аксесоари за бормашини и перфоратори, които могат да бъдат закупени на конкурентни цени.

Перфоратори – Инструментът е електрическа машина с ударен механизъм и възможност за пробиване. Той е универсален, тъй като съчетава редица характеристики на бормашина и ударен чук. Многозадачността е направила перфоратора незаменим при строителни, ремонтни, довършителни и други видове работи. Избира се за домашни и професионални зони.

Ударни бормашини - Бормашината е инструмент, който е предназначен да прави дупки в различни видове материали с помощта на режещ елемент (бормашина, свредло и др.). Бормашината е незаменимо и необходимо оборудване за ремонтни, монтажни и строителни работи.Професионалните бормашини са много мощни, имат висок въртящ момент и са предназначени за продължителна продължителна работа в трудни условия. Домакинските бормашини са по-малко мощни и продуктивни, но за работа в малки работилници в дребномащабно производство или за домашна употреба те са най-подходящи.

В Mashini.bg постоянно поддържаме наличности от Продукти за къртене и пробиване на световноизвестни производители като BOSH, POWERMAT, KREATOR, PEUGEOT, DEWALT,FARTOOLS и др. на конкурентни цени.

Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви