Куфари и шкафове с инструменти от Mashini BG на ТОП цени

74 лева
30.11.2022 240 ID 5542
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на Куфари и шкафове с инструменти на ТОП цени

Колички за инструменти – В автосервизи, заводи и работилници количката за инструменти се използва за съхранение или преместване на различно водопроводно и монтажно оборудване, крепежни елементи и консумативи. Основното предимство на инструменталните колички е тяхната мобилност и маневреност. Две двойки колела, едната от които има спирачка, им позволяват да се движат във всяка удобна посока.

Куфари и чанти за инструменти – За да съхранява всичките си инструменти, всеки строител се нуждае от просторна и удобна чанта или куфар за инструменти. Дори за домашна употреба такава чанта ще бъде незаменима. Тя ви позволява да съхранявате различни приспособления, крепежни елементи и самия инструмент на едно място, а не в цялата къща.

Разнообразието от размери и видове в каталога на Машини.БГ ще позволи на всеки да избере необходимата чанта или куфар за инструменти. Те се използват широко в промишлеността и ремонта на автомобили, в дърводелството или ковачеството.
Онлайн магазинът Mashini.bg има голям избор от продукти за съхранение. Цената на Куфари и шкафове с инструменти зависи от такива технически данни - материалът, от който е направен, броят на клетките и рафтовете, габаритните размери.

В Mashini.bg поддържаме голям асортимент от Куфари и шкафове с инструменти на доказани марки като Makita, Bosch, KREATOR, PROTECO, PEUGEOT,Rothenberger, Stanley и много други на ТОП цени.

Ако желаете да закупите Куфари и шкафове с инструменти, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви