Продавам машини с марката FIXTEC на ТОП цена от Mashini

49 лева
30.11.2022 107 ID 6059
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FIXTEC на ТОП цени

EBIC Tools е създадена през 2003 г., FIXTEC е тяхната регистрирана марка. Въз основа на принципа на FIXTEC на "пазарно ориентирани и ориентирани към клиента", те непрекъснато подобряват качеството на техните продукти и разработват най-новите материали, за да отговорят на нуждите на клиентите. Продукти FIXTEC отговарят на международните стандарти. С богат опит, усъвършенствана технология и професионални умения в екипа за продажби и обслужване, винаги държат ползите за клиентите като основен приоритет. Екипът на FIXTEC е базиран в Китай, за да поддържа глобалния маркетинг и ние търсим местни дистрибутори като наши дългосрочни партньори, вместо да създаваме собствен екип по продажбите, за да спестим разходите и да увеличим максимално ползите от нашите партньори.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка FIXTEC и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни винтоверти, акумулаторни прободни триони, електрически бормашини, режещи машини, пневматични инструменти, ударни бормашини и много други продукти с марка FIXTEC с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Fixtec;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Fixtec;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Fixtec;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Fixtec.

Ако желаете да закупите машини с марка Fixtec представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви