Продавам машини и инструменти с марката Bormann на ТОП цена от Mashini

99 лева
30.11.2022 253 ID 5557
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Bormann на ТОП цени

Bormann е компания, която предоставя лесни за използване инструменти за домашни любители и домашни майстори. Марката Bormann Tools е създадена през 2000 г. и името й означава неспокойни хора, които продължават да копаят и разбъркват нещата. BOR (E) MANN означава този човек на немски. Днес Bormann е една от най-бързо развиващите се марки, готови да завладеят света. Широка гама електрически и безжични инструменти на страхотна цена, предназначени да донесат радостта от използването на красиви електрически инструменти на ентусиасти по целия свят.

Mashini BG Ние сме официален представител на Bormann за България и предлагаме стълби, степенки, шлайфащи машини, режещи машини, прахосмукачки и парочистачки, пневматични инструменти, куфари и шкафове с инструменти, крикове, компресори за въздух , зарядни и стартерни устройства и много други инструменти и машини с марката Bormann на ТОП цени.

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме Гаранция и Извънгаранционен сервиз на продукти Борман.
• Голяма част от предлаганите продукти и резервни части са на склад, което дава възможност при спешна доставка на оборудване или ремонт доставката да е в най-кратки срокове.
• Даваме най-доброто съотношение между качество и цена.

Ако искате да закупите машини с марка Bormann, предлагани в онлайн магазина на компанията, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете. Очакваме Ви!
В Машини БГ доставяме и всички други видове машини за домашни майстори, строители и промишленост. Обади се сега!
Споделяне
Свързани обяви