Продавам машини с марката Dewalt на ТОП цена от Mashini

205 лева
30.11.2022 237 ID 5573
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Dewalt на ТОП цени

Американска компания DeWalt, чиято история датира от почти сто години, е един от най-известните световни производители на електрически инструменти. Гамата на марката включва разнообразие от ръчни електроинструменти и оборудване. Продуктите на DeWalt се използват широко в строителството, производството и дървообработващата промишленост. В същото време се произвежда инструмент не само за професионалисти, но и за домашна употреба. DeWalt се занимава и с производството на различни аксесоари и консумативи, оборудване и работно облекло, както и други продукти за индустриална употреба и за домакинство заедно с инструмента на марката.

Машини БГ сме официален вносител на ДеВолт в България и предлагаме акумулаторни винтовери, режещи машини,акумулаторни перфоратори, куфари и шкафове с инструменти,къртачи,акумулаторн и ъглошлайфи, акумулаторни циркуляри акумулаторни гайковери, акумулаторни батерии и зарядни устройства, аксесоари за режещи машини и много други продукти с марката DeWalt на най-конкурентни цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до три години гаранция на продукти с марка DeWalt
• Предлагаме обслужване и ремонт продукти с марка DeWalt
• Доставяме резервни части продукти с марка DeWalt
Разполагаме с трайни наличности продукти с марка DeWalt

Ако желаете да закупите машини с марка DeWalt, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега! Очакваме Ви!
Споделяне
Свързани обяви