Озеленяване Green Dream

По договаряне
28.01.2022 551 ID 2052
Описание:
Green dream е създадена от млад амбициозен екип, специалисти в сферата на озеленяването и ландшафтния дизайн.

Ние предлагаме всички видове градинарски услуги, свързани с проектиране, изграждане, аранжиране и поддържане на зелени и водни площи, озеленяване на паркове, дворове, офиси и офис - сгради, вилни селища, хотели и хотелски комплекси и градини в София и България.



От green dream предлагаме професионално както екстериорно (външно), така и интериорно (вътрешно) озеленяване на различни видове помещения – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фoайета и зимни градини.

Затревяване на градини чрез райграс и специализирана тревна смеска или чрез полагане на готов тревен чим.



Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини с едроразмерни дървета и храсти, зацветяване и аранжиране на цветни фигури за целите на озеленяването.


Изграждане и аранжиране на алпинеум, скален цветен кът и каменни скулптори за декорация и дизайн в градината и двора.

Предлагаме още специализирана абонаментна поддръжка на градини, частни дворове, обществени зелени площи и паркове.

Извършваме още доставка на всички видове материали за озеленяването на градински площи – предлагаме доставка на хумусна почва, доставка на различни видове декоративни растения за целите на всяка озеленителна дейност, както широколистни и иглолистни дървета, храсти, така и сезонни и многогодишни цветя.

Предлагаме професионални услуги по почистване на запустели парцели и дворове, подготовка на градини и частни терени за озеленяване и строителство.

За контакти:http://www.greendream- bg.com/
Споделяне
Свързани обяви