Продавам машини с марката DENZEL на ТОП цена от Mashini

116 лева
30.11.2022 205 ID 5572
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DENZEL на ТОП цени

Марката Denzel принадлежи на немската компания MATRIZE Handels GmbH, която разработва, произвежда и доставя ръчни инструменти и оборудване за строителство и ремонт. Продуктите на марката Denzel са надеждно захранващо и електрическо оборудване, ръчни инструменти, които отговарят на съвременните изисквания за ефективност и безопасност на употреба. Резултатът от стриктния контрол на качеството на продукта, който отговаря на изискванията на световните стандарти, е тригодишната гаранция на Denzel за редица енергийни съоръжения.

Преимущества продукции Denzel:
• Ярък дизайн съчетан с оптимални технологични решения.
• Постоянно високо качество.
• Възможност за избор на оборудване за необходимите задачи и условия.
• Цялата гама се подлага на строги тестове за сглобяване и FFU тестове.

Машини БГ сме официален вносител на Дензел в България и предлагаме продукти за двор и градина, продукти за обработка на бетон, резачки за дърва, автолебедки, дренажни помпи, електрически телфери и много други продукти с марката Denzel на най-конкурентни цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до две години гаранция на продукти с марка Denzel
• Предлагаме обслужване и ремонт продукти с марка Denzel
• Доставяме резервни части продукти с марка Denzel

Ако желаете да закупите машини с марка Denzel, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви