Продавам машини с марката Gardena на ТОП цена от Mashini

55 лева
30.11.2022 197 ID 5608
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Gardena на ТОП цени

Gardena е водещата марка на европейския пазар за висококачествени градински инструменти. Германската компания предлага пълна гама от продукти за грижа за градината, от сложни многофункционални системи за поливане, мощни помпи и градински езера до традиционни ръчни градински инструменти за обработка на почвата. Гамата Gardena включва както прости градински ножици, така и мощни косачки за трева. Продуктите на тази марка са представени в повече от 80 страни по света. С инструментите на този производител грижата за тревни площи, дървета и храсти става проста, интересна и ефективна. Марката се застъпва за искрен подход към обслужването на онези клиенти, които наистина смятат своята градина или лятна вила за "място за пълноценен живот в лоното на природата", въплъщение на истинската радост и просперитет. Основана преди повече от половин век, Gardena с право се превърна в избраната марка за милиони градинари и собственици на жилища по целия свят.
Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ГАРДЕНА и предлагаме продукти за двор и градина, инструменти за рязане и кастрене, потопяеми помпи, градински помпи, аксесоари за градински техника, хидрофори, акумулаторни ножици, акумулаторни косачки и много други артикули с марката Gardena на най-изгодни цени .
Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Gardena
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Gardena
• Разполагаме с резервни части за марката Gardena
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Gardena
МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Ако желаете да закупите машини с марка Gardena представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите
Споделяне
Свързани обяви