Продавам машини с марката DAB на ТОП цена от Mashini

196 лева
30.11.2022 207 ID 5568
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DAB на ТОП цени

Вече 35 години съществува и се развива италианската компания DAB, специализирана в производството на помпено оборудване. И всяка година все повече хора се убеждават в отличното качество на продуктите. И всичко започва през 1975 г., когато в град Местрино, близо до град Падуа в Северна Италия, стартира малка фабрика за производство на битови водни помпи в съоръженията на фалиралата компания VEMA. Днес компанията има много обещаващи разработки, чието въвеждане в производството ще доведе до появата на ново поколение помпи за различни цели - от домашни до промишлени. В същото време основните козове на помпите DAB ще останат - простота, надеждност, ниска цена. Простота на дизайна, качество на компонентите, 100% контрол - това са трите стълба, на които се основава популярността на помпеното оборудване DAB.

Машини БГ сме официален дилър на ДАБ в България и предлагаме сондажни помпи, центробежни помпи, циркулационни помпи, аксесоари за водни помпи, градински помпи, дренажни помпи, хидрофори, фонтанни помпи, резервоари за вода, потопяеми помпи и помпи за мръсна вода с марката DAB на най-ниски цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме от 2 до 5 години гаранция за машини с марка DAB
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката DAB
• Доставяме части за марката DAB
• Разполагаме с постоянни наличности от продукти с марка DAB

Ако желаете да закупите машини с марка DAB, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви