Продавам машини с марката MTD на ТОП цена от Mashini

94 лева
30.11.2022 179 ID 6262
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MTD на ТОП цени

MTD е американска марка градинско оборудване.
Историята на MTD започва през 1932 г., когато трима германски имигранти Тео Мол, Ервин Герхард и Емил Йохум основават Modern Tool and Die Company, малък бизнес в Кливланд, Северна Америка, чиято основна дейност е производството на щамповани елементи, като радиаторни решетки. В продължение на няколко десетилетия компанията разширява продуктовата си гама, произвежда както промишлено оборудване, така и стоки за бита като играчки, велосипеди, коли на колела. MTD започва да произвежда градинско оборудване през 1958 г. с представянето на първата ротационна косачка, а през 1959 г. е пуснат първият колесен градински трактор. Оттогава тази посока се превърна в приоритет за компанията. Към днешна дата той има една от най-широките гами градинско оборудване.

Днес MTD е един от лидерите на световния пазар на градинска техника. Продуктовата гама включва тримери и косачки, снегорини и шредери, култиватори и трактори, триони, аератори, въздуходувки и др.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка MTD и предлагаме на нашите клиенти инструменти за двор и градина, акумулаторни батерии и зарядни устройства, машини за обработка на почва и за обработка на бетон и много други артикули с марка MTD с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка MTD;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка MTD;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка MTD;

Ако искате да закупите машини с марка МТД, изложени в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.
Споделяне
Свързани обяви