Продавам машини с марката IKRA MOGATEC на ТОП цена от Mashini

107 лева
30.11.2022 78 ID 6125
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката IKRA MOGATEC на ТОП цени

Вече 40 години IKRA Mogatec има успешен опит в производството на висококачествено градинско оборудване. Екипът от най-силните инженери на компанията, въвеждайки иновативни технологии, непрекъснато търси начини за подобряване на продуктите, което ни позволява да произвеждаме продукти, които успяват на пазара, осигурявайки на клиентите удовлетворение в продължение на много години.

Към днешна дата продуктите на IKRAmogatec се характеризират с изключително високо качество с дълъг експлоатационен живот. При разработването на структурите на IKRAmogatec се обръща специално внимание на функционалността, ергономичността. Продуктите са проектирани в един стил в зависимост от марката. Национални и международни дизайнери си сътрудничат с инженерите на компанията за нови проекти. Компанията, в зависимост от класа, произвежда продукти в три марки: хоби клас TM Ikra, професионален клас TM Flexo Trim, премиум клас TM Tanino Lamborghini.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка IKRA MOGATEC и предлагаме на нашите клиенти акумулатори духалки за листа, инструменти за двор и градина, техника за обработка на почва и машини за рязане и кастрене с марка Ikra Mogatec с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 г. гаранция за машини с марка Ikra Mogatec ;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Ikra Mogatec ;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Ikra Mogatec ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Ikra Mogatec .

Ако искате да закупите машина с марка IKRA MOGATEC , изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.
Споделяне
Свързани обяви