Продавам машини с марката KOSHIN на ТОП цена от Mashini

340 лева
30.11.2022 143 ID 6159
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KOSHIN на ТОП цени

Koshin е основана в Киото, Япония през 1948 г. Основната дейност на фирмата е производство и продажба на помпено оборудване, лебедки, пръскачки и друга техника за селскостопански работи, промишлено и гражданско строителство. Всички продукти на Koshin са висококачествено оборудване, за производството на което се използват най-новите технологии и първокласни материали. Мотопомпи с логото на марката са оборудвани с двигатели от световноизвестни производители - Honda, Robin-Subaru, Mitsubishi. Компанията предлага продукти на съвременния потребител в следните категории: моторни помпи, помпени станции за поливане в селското стопанство, потопяеми помпи, маслени помпи, градински пръскачки, помпи за водни превозни средства (трюмни), лебедки за риболовни лодки, помпи за моторни лодки (включително помпи специално за морска вода), генератори.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка KOSHIN и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за водни помпи, бензинови помпи и дренажни помпи с марка KOSHIN с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Koshin;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Koshin;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Koshin;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Koshin.

Официалният сайт Mashini BG съдържа пълен каталог с продукти Koshin. За всяка позиция можете да видите подробно описание, посочени са обхват, функционалност, размери и други характеристики. Можете да закупите помпи Koshin с доставка с едно кликване, просто като изберете необходимите артикули в каталога. Можете също така да се свържете с мениджърите ни. Телефонните номера са посочени на уебсайта. Експертите ни ще предоставят необходимите съвети, ще ви помогнат да изберете най-добрия модел за дадените условия на употреба.
Споделяне
Свързани обяви