Продавам машини с марката RTR Rother на ТОП цена от Mashini

31 лев
03.12.2022 254 ID 6494
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RTR Rother на ТОП цени

RTR-MAX Rother служи в непрекъснато разширяваща се гама от продукти, за да улесни професионалната и любителска употреба в ежедневието на развиващите се технологии.
Rother оперира в около 30 държави и се разраства с доверена марка. Максималната гаранция за удовлетвореност на клиентите с нашата марка е най-добрият избор за цена и качество.

RTR-MAX печели доверието на потребителите със знания, за да гарантира удовлетворението на потребителите. Компанията предоставя широка гама от продукти и услуги на своите клиенти в страната и чужбина чрез своите опитни служители и обширни дилърски канали/сервизна мрежа по целия свят.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка RTR Rother и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни винтоверти, бензинови монофазни генератори, перфоратори, пистолети за горещ въздух и шлайфащи машини с марка RTR Rother с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите оборудване RTR Rother от Mashini.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на RTR Rother на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на оборудване от тази марка.
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части RTR Rother в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка RTR Rother;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РТР-Ротер представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви