Продавам машини с марката EBARA на ТОП цена от Mashini

540 лева
30.11.2022 120 ID 6016
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката EBARA на ТОП цени

Историята на марката започва в Европа с основаването на Ebara Italia през 1989 г. С откриването на нов завод в Брендол през 1998 г., той става известен като EBARA Pumps Europe, от 2018 г. компанията работи в Гамбелара (Виченца). Една от важните характеристики на марката е нарастващата мрежа от регионални клонове, покриваща цяла Европа
Друго важно постижение в развитието на компанията, особено нейния производствен капацитет, е откриването на завод в Клес (провинция Тренто) през 1992 г. Това е едно от водещите европейски производители на електрически помпи от неръждаема стомана. В резултат на това компанията се превърна в един от най-големите производители в Европа на битови и промишлени електрически помпи за изпомпване на вода, пречистване на отпадъчни води, промишлено и общинско водоснабдяване.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка EBARA и предлагаме на нашите клиенти дренажни помпи с марка EBARA с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Цената на помпите EBARA от оторизиран дилър е най-достъпната на пазара.
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички помпи са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Официалният сайт Mashini BG съдържа пълен каталог с продукти. Тук са представени всички линии и модели, включително най-новите иновации, които едва наскоро се появиха на пазара. За всяка позиция можете да видите подробно описание, посочени са обхват, функционалност, размери и други характеристики. Можете да закупите помпи EBARA с доставка с едно кликване, просто като изберете необходимите артикули в каталога. Можете също така да се свържете с мениджърите ни. Телефонните номера са посочени на уебсайта.
Споделяне
Свързани обяви