Продавам машини с марката DELFIN на ТОП цена от Mashini

4518 лева
30.11.2022 138 ID 5999
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DELFIN на ТОП цени

Италианската компания DELFIN е световноизвестен производител на индустриално почистващо оборудване. Мисията на DELFIN е постоянно да се стреми към иновации и да поддържа лидерство в производството на индустриални и индустриални прахосмукачки. Индустриалните прахосмукачки DELFIN (Dolphin) са разработени, за да отговорят на нуждите на широк кръг клиенти за комплексно почистване в промишлени предприятия. Тези прахосмукачки ви позволяват да премахвате големи твърди частици, най-малкия прах, както и големи обеми течност за дълго време, без почистване на филтъра.

Индустриалните прахосмукачки DELFIN (Италия) се отличават с висока мощност и производителност. Прахосмукачки Delfin ( DELFIN ) са с отлична надеждност дори при най-трудните условия с продължителна непрекъсната работа. Високото засмукващо налягане при дюзата и големият въздушен поток позволяват на прахосмукачката успешно да поема дори тежки фракции като чакъл, стъклени парчета, метални отпадъци и др. Освен това Delfin е мощна промишлена конструкция (изцяло изработена от метал) на повечето модели в удароустойчив антивандален дизайн.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка DELFIN и предлагаме на нашите клиенти прахосмукачки и парочистачки с марка DELFIN с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка DELFIN;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка DELFIN;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка DELFIN;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка DELFIN.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви