Продавам машини с марката ELECTROMASH на ТОП цена от Mashini

105 лева
30.11.2022 193 ID 5590
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ELECTROMASH на ТОП цени

Електромаш-България ЕООД е основана през 1993 г. със седалище и административен адрес град Варна. През годините се превърна във водещ доставчик на водни помпи и помпено оборудване - разполага с потопяеми сондажни помпи с различни диаметри, потопяеми дренажни помпи, всички видове помпи за сух монтаж, центробежни помпи, самозасмукващи помпи, циркулационни помпи. Разширителните съдове EDS Global се предлагат с 5 години гаранция, водопроводни фитинги, автоматизация, периферни устройства. Инвертор, соларна водна помпа и др. ELECTROMASH са официален дистрибутор на GAMAK, най-големият производител на монофазни и трифазни двигатели с общо предназначение в Турция, с класове на ефективност IE1, IE2, IE3 и ATEX сертифицирани взривозащитени двигатели, готови да разберат спецификата на европейските пазара и притежават необходимите сертификати за качество.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Електромаш и предлагаме сондажни помпи, дренажни помпи, аксесоари за водни помпи, центробежни помпи, градински помпи, помпи за масла и горива, помпи за мръсна вода и хидрофори с марката ELECTROMASH на ТОП цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка ELECTROMASH
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката ELECTROMASH
• Разполагаме с резервни части за марката ELECTROMASH
• Поддържаме постоянни големи наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка ELECTROMASH

Ако желаете да закупите машини с марка ELECTROMASH представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви