Продавам машини с марката STAHL на ТОП цена от Mashini

35 лева
04.12.2022 169 ID 6685
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката STAHL на ТОП цени

Raphael Stahl и Gustav Weineck основават компанията Stahl & Weineck в предградията на Щутгарт през 1876 г. От това започва историята на марката, която сега е STAHL Crane Systems.

STAHL Crane Systems се гордее, че е една от водещите компании в областта на подемната и кранова техника. Отново и отново задачата на нашите експерти е да преразглеждат и адаптират към променящите се индустриални иновации методите за повдигане и преместване на товари. Играейки водеща роля, нашите опитни инженери и практици продължават да развиват технология за повдигане, базирана на основно ноу-хау. Всеки път получавате неоспорими предимства, като сте наши клиенти и използвате най-модерните технологии, високи постижения и издръжливост на компонентите.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ЩАЛ и предлагаме на нашите клиенти техника за обработка на бетон и инструменти за пренос на материали с марка Stahl с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Stahl са от официален вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Stahl;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти са с гаранция до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Stahl.

Ако желаете да закупите машини с марка Stahl представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви