Продавам машини с марката SIRTE на ТОП цена от Mashini

443 лева
02.12.2022 168 ID 6636
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SIRTE на ТОП цени

Дейността на SIRTE ITALIA SRL се състои в производство и продажба на следните артикули: преобразуватели и високочестотни електрически вибратори, пневматични вибратори, механични вибратори и електронни вибратори. Благодарение на опита, придобит през 40 години дейност, SIRTE ITALIA SRL се превърна в една от основните италиански компании, работещи в сектора на вибрациите, така че може да гарантира висококачествени и надеждни продукти на много конкурентни цени .
Основните причини да вибрираме бетона са добре известни на всички, но е добре да припомним накратко защо вибрациите станаха задължителни във всички сгради, в които има бетон. Ефектът на вибрациите извежда въздушни мехурчета и вода на повърхността по време на „изливането“, като по този начин бетонът става компактен и хомогенен. Това е много важно за всички сгради, построени върху всякакъв вид земя, особено в сеизмични райони.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СИРТЕ и предлагаме на нашите клиенти машини и инструменти за обработка на бетон с марка Sirte с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Sirte в България, за което се предоставя гаранция до 24 месеца;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Sirte;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Sirte;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Sirte.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

В „Машини.бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията. Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви