Продавам машини с марката SHERMAN на ТОП цена от Mashini

300 лева
30.11.2022 163 ID 6564
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SHERMAN на ТОП цени

Нови устройства Sherman – технологично най-модерната група устройства, предназначени за професионална употреба. Създаден е, за да отличава уникалността на решенията в областта на дигиталното управление на заваръчната техника на световно ниво. Адресиран е за професионалисти, които ценят качеството и надеждността.
TECWELD е семейна компания, основана през 1997г. и е един от най-големите директни вносители на продукти за заваряване от Азия и Европа в Полша.През 2000 г. TECWELD бяха първите в Полша, които започнаха сътрудничество с китайски производители на продукти за заваряване. Днес цялостното предложение идва от над 50 доставчици от Китай и Корея. TECWELD купуват качествени продукти, много и евтино, така че могат да гарантират най-добрите условия за сътрудничество. Sherman също така произвеждат MIG, TIG и плазмени заваръчни горелки, както и продукти за заваръчна химия от серията SPAWMIX. Офертата на Sherman е базирана единствено на собствен внос и производство. Продуктите на TECWELD с марката Sherman са синоним на добро качество на разумна цена.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Sherman и предлагаме на нашите клиенти апарати за плазмено рязане, инверторни електрожени и телоподаващи апарати MIG/MAG с марка Sherman с високо качество и ниски цени.

Защо да закупите машини Sherman от Mashini.bg:
• Ние сме официален дилър на Sherman на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на машини от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на машини Sherman в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от машини с марка Sherman;
• Предлагаме гъвкава ценова политика.

Ако желаете да закупите машини с марка ШЕРМАН представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви