Продавам машини с марката ROTAIR на ТОП цена от Mashini

1140 лева
03.12.2022 194 ID 6485
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ROTAIR на ТОП цени

ROTAIR започва своята история през 1946 г., когато Марио Мусо, новаторски механик, сглобява бензинов двигател с мощност 6 к.с. Rotair проектира и произвежда широка гама от продукти като мобилни дизелови, бензинови и електрически компресори, многоцелеви влекачи, хидравлични къртачи и ножове. Продуктите на Rotair винаги са екологични и отговарят на повечето международни стандарти по отношение на качество и технология на производство. Компанията се гордее с дизайнерските си постижения и е известна с редица патенти в своята индустрия.

Освен за качество, служителите на фирмата се грижат доставените мобилни компресори винаги да отговарят на изискванията на пътния трафик при транспортиране на ремаркета, а монтирането на немско шаси с регулируем на височина теглич на станцията прави компресора подходящ за всякакъв вид транспорт.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rotair и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух, мини дъмпери и хидравлични чукове с марка Rotair с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите оборудване ROTAIR от Mashini.bg:
• Ние сме официален дистрибутор на ROTAIR на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на мобилни компресори от тази марка.
• Поемаме пълни гаранционни задължения и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на оборудване и резервни части ROTAIR в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Rotair;
• Предлагаме гъвкава ценова политика и условия на доставка.

Ако желаете да закупите машини с марка РОТЕАР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви