Продавам машини с марката REXXER на ТОП цена от Mashini

229 лева
01.12.2022 174 ID 6431
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката REXXER ТОП цени

REXXER е производител на ръчни инструменти, необходими както за малки ремонти в дома, така и за изпълнение на големи строителни проекти, автосервизи и други сектори на индустрията, които изискват използването на помощни инструменти. REXXER е създадена през 2010 г., на базата на 20 години опит, натрупан на местния и чуждестранния пазар. Постоянното нарастване на броя на благодарните клиенти, както и на компаниите, които си сътрудничат с REXXER, показва, че те са надеждна компания и техните продукти са в голямо търсене сред потребителите. В непрекъснато разширяващата се гама от продукти REXXER уважават високото им качество, както и функционалността.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rexxer и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух и пистолети за пяна и силикон с марка Rexxer с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Цените на продуктите Rexxer са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти Rexxer са гарантирани до 24 месеца.

Ако желаете да закупите машини с марка РЕККСЕР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Искате да закупите машини Rexxer, но не можете да изберете модел? Обадете се сега! Нашите служители ще ви предоставят всякаква информация за гамата Rexxer и ще ви помогнат да направите правилния избор.
Споделяне
Свързани обяви