Продавам машини с марката PROGARDEN на ТОП цена от Mashini

122 лева
30.11.2022 156 ID 6400
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PROGARDEN ТОП цени

Progarden е марката, под която ProENERG SA внася селскостопански машини, градински инструменти, водни помпи, снегорини и други дворни и градински машини.

Създадена през 1997 г., ProENERG SA има за основен предмет на дейност дистрибуцията на инструменти и оборудване, предназначени за индустрията и професионални потребители чрез собствена мрежа от партньори на национално ниво. Дистрибутираните артикули се внасят директно от производителите или от техните национални представители, винаги има достатъчна наличност от стоки в нашите собствени складове.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Progarden и предлагаме на нашите клиенти техника за обработка на почва, машини за двор и градина, инструменти за рязане и кастрене, потопяеми помпи, хидрофори и много други артикули с марка Progarden с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Progarden;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Progarden;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Progarden;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Progarden.

Ако желаете да закупите машини с марка ПРОГАРДЕН представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви