Продавам машини с марката PRESSOL на ТОП цена от Mashini

58 лева
30.11.2022 140 ID 6372
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PRESSOL на ТОП цени

Немската компания Pressol е лидер в производството на смазочно оборудване. През вековната история на своето съществуване компанията измина дълъг път от производството на парчета до масовото производство. Днес това е най-големият производител на оборудване за смазване и дозиране на масла, чиито продукти се доставят в повече от 100 страни по света. Продуктовата гама на Pressol непрекъснато се разширява и оптимизира. Включва смазочни инструменти, оборудване за работа с дизелово гориво, масла и технически течности, всякакъв вид маслобойни, фунии и мерителни съдове, ръчни помпи и много други. Сред представените продукти има оптимално решение за всяка задача за смазване. Всички произведени продукти са изработени от висококачествени материали, издръжливи и издържащи на трудни условия на работа. Всички детайли и дизайнерски елементи са обмислени с истинска немска педантичност. Произведените продукти съчетават лекота на използване и удобство, като ясно изпълняват своята функция.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Pressol и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за пневматика, пневматични инструменти и помпи за масла и горива с марка Pressol с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 1 години гаранция за машини с марка Pressol;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Pressol;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Pressol;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Pressol.

Ако желаете да закупите машини с марка ПРЕССОЛ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви