Продавам машини с марката PRAMAC на ТОП цена от Mashini

750 лева
30.11.2022 136 ID 6370
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PRAMAC на ТОП цени

Pramac е най-големият производител на складово оборудване и различни видове генератори. Фирмата непрекъснато разширява обхвата на своята дейност, съобразявайки се с нуждите на клиентите. Постоянно се произвежда ново оборудване, което се отличава с надеждност, издръжливост и високо качество. Историята на концерна започва през 1966 г. от малък семеен бизнес (L'Europea). С течение на времето една малка компания се превърна в едно от най-големите предприятия в Италия и навлезе на международния пазар. Продуктите на концерна са най-широката гама складово оборудване и генераторни агрегати. От годината на основаване до днес компанията произвежда нови модели оборудване, въвеждайки иновативни технологии в производството, така че клиентите да могат да получават първокласни продукти и услуги на достъпна цена.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Pramac и предлагаме на нашите клиенти бензинови монофазни генератори, инверторни генератори за ток, палетни колички и стакери с марка Pramac с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Pramac;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Pramac;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Pramac;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Pramac.

Ако искате да закупите машина с марка ПРАМАК, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.

Обади се сега!
Споделяне
Свързани обяви