Продавам машини с марката PEZAL на ТОП цена от Mashini

480 лева
30.11.2022 146 ID 6359
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PEZAL на ТОП цени

Фирма Pesal е семеен бизнес, работещ в рамките на дружество с ограничена отговорност. Седалището на компанията е град Гданск. Pesal непрекъснато разширява своята оферта, подобрява своя отдел за развитие, въвежда нови решения на пазара, обучава своите дилъри и служители, като гарантира на своите клиенти най-високо ниво на обслужване на конкурентни цени. Снабден с енергията и активността на следващото поколение, се роди днешната компания PEZAL PRODUCT LINE. Оттогава PEZAL непрекъснато развива търговската оферта и дилърската мрежа в Полша и в чужбина. Широката гама от предлагани устройства с осигурено гаранционно и следпродажбено обслужване насърчи клиентите и спечели популярност на продуктите. От 2013 г. компанията е един от малкото производители на генератори в Европа - непрекъснато разширява своя парк от машини, въвеждайки собствени иновативни решения и непрекъснато подобрявайки своите продукти.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Pesal и предлагаме на нашите клиенти бензинови трифазни генератори, техника за уплътнявани и трамбоване и оборудване за обработка на бетон с марка Pesal с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Pesal;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Pesal;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Pesal;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Pesal.

Ако желаете да закупите машини с марка ПЕЗАЛ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви