Продавам машини с марката PEG на ТОП цена от Mashini

8100 лева
30.11.2022 143 ID 6356
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PEG на ТОП цени

PEG Pipeline Systems GmbH е основана през 1993 г. PEG са част от PEB Holding BV, група от компании, които произвеждат, продават и обслужват оборудване и специализирани услуги предимно за нефтената и газовата, нефтохимическата и енергийната промишленост. Офисите на PEG се намират в Германия Бад Бентхайм и в Зоетермеер в Холандия.
През годините PEG Rohrssysteme GmbH изгради обширна проектна организация, за да отговори на всички изисквания на клиентите си. Компанията е международен доставчик на различни продукти за енергийния и химическия пазар. Модерното съоръжение на PEG включва 2200 квадратни метра напълно оборудвани цеха, склад и офиси, обслужвани от екип от квалифицирани инженери. PEG работят по международни и национални стандарти и кодекси.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка PEG и предлагаме на нашите клиенти шлайфащи машини с марка PEG с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме 2 години гаранция за машини с марка PEG;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка PEG;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка PEG;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка PEG.

Ако желаете да закупите машини с марка ПЕГ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви