Продавам машини с марката PEDROLLO на ТОП цена от Mashini

130 лева
30.11.2022 146 ID 6355
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PEDROLLO на ТОП цени

Pedrollo SpA е основана през 1974 г. През своята 40-годишна история компанията се развива, като се фокусира върху иновациите, качеството на продуктите и надеждността и навлезе на международно ниво.
Във всички помпи PEDROLLO, за разлика от редица конкуренти, се използват само електрически двигатели за продължителна работа (индустриална версия). Поради това помпите PEDROLLO се използват по целия свят в тежки условия на работа - в промишлени предприятия, в крайпътни кафенета и хотели, в жилищно-комунални услуги и водоснабдителни предприятия. Помпите са особено търсени за използване в кладенци, както и в ландшафтен дизайн - за организиране на малки фонтани, водни пързалки, водопади - където помпата трябва да работи почти денонощно Италианските помпи PEDROLLO са особено популярни сред потребителите, които искат надеждна, безопасна и енергийно ефективна помпа.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Pedrollo и предлагаме на нашите клиенти сондажни помпи, центробежни помпи, потопяеми помпи, дренажни помпи, аксесоари за водни помпи и други продукти с марка Pedrollo с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Цените на помпите Pedrollo са от оторизиран дилър е са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички помпи са с гаранция от 24 месеца.

Ако желаете да закупите машини с марка ПЕДРОЛЛО представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви