Продавам машини с марката NORTON на ТОП цена от Mashini

251 лев
30.11.2022 144 ID 6312
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката NORTON на ТОП цени

Norton Clipper е водещата марка в Европа, предлагаща широка гама строително оборудване и електрически инструменти. Качеството и безопасността на стоките отговарят на международните стандарти. Способен да задоволи и най-взискателния специалист. Страна на произход - Франция. Производството се характеризира с многопосочна специализация. Включва разработване, производство, тестване и продажба на иновативни инструменти и консумативи за строителна техника. Norton Clipper направи революция в строителната индустрия, когато изобрети първото в света лазерно заварено диамантено острие. Наградените задвижвания с нисък шум са чудесни за чувствителни към шум зони като болници, училища, офиси, жилищни райони и градски центрове.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка Norton и предлагаме на нашите клиенти диамантено-пробивни машини, аксесоари за бормашини, колонни бормашини, фрезоващи машини и много други машини с марка Norton с високо качество и ниски цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Norton в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца.
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Norton;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Norton;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Norton.

Ако желаете да закупите машини с марка НОРТЪН представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви