Продавам машини с марката NOCCHI на ТОП цена от Mashini

168 лева
30.11.2022 213 ID 6311
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката NOCCHI на ТОП цени

Основана през 1977 г., NOCCHI днес е част от Pentair Water Group. Вече 35 години фирмата проектира, произвежда и доставя електрически помпи за изпомпване на вода. В широката гама от продукти на NOCCHI проектантските организации и дистрибутори на хидро и санитарно инженерство могат да намерят различни продукти и системи, които са необходими за водоснабдяване и херметизация в индивидуалното и колективно жилищно строителство, напояване и промишленост. Помпите, произведени от Nocchi, могат да обработват горещи и студени течности, да дестилират чиста вода, канализационни смеси, фекалии, дренажни води, дизелово гориво. Помпите са изработени от неръждаема стомана, чугун и пластмаса. Механизмите на помпите Nocchi са почти безшумни и не вибрират.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка NOCCHI и предлагаме на нашите клиенти дренажни помпи, потопяеми помпи и центробежни помпи и много други с марка NOCCHI с високо качество и ниски цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Nocchi в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца.
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Nocchi;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Nocchi;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Nocchi.

Ако желаете да закупите машини с марка НОЧИ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви