Продавам машини с марката MONTOLIT на ТОП цена от Mashini

96 лева
30.11.2022 160 ID 6261
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MONTOLIT на ТОП цени

Brevetti Montolit Spa е една от водещите световни компании в проектирането, производството и продажбата на различни електрически и ръчни инструменти за обработка на камък и подобни материали. Основните производствени линии включват: ръчни резачки за плочки, гилотини за рязане на строителни материали, диамантени инструменти (режещи и пробиващи), електрически резачки за плочки. Всички продукти на компанията са изцяло или частично защитени с патенти и права върху интелектуалната собственост. Компанията е основана от Винченцо Монтоли през 1946 г. в работилница в покрайнините на Варезе (Италия). Благодарение на гениалния дизайн, безупречната изработка, надеждността, качеството и издръжливостта на своите продукти, като резачки за плочки и резачки за камък, Brevetti Montolit SpA спечели няколко международни награди, включително популярната европейска награда Mercurio d'oro и по-късно световната награда Ercole d „оро“.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка MONTOLIT и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, специализирани инструменти, инструменти за рязане на строителни материали и много други продукти с марка MONTOLIT с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Montolit;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Montolit;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Montolit;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Montolit.

Ако желаете да закупите машини с марка Montolit представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви