Продавам машини с марката MARUZEN на ТОП цена от Mashini

4549 лева
30.11.2022 153 ID 6234
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MARUZEN на ТОП цени

Maruzen Kogyo Co. Ltd е японски производител с над 50-годишна история. Maruzen, основана през 1954 г., произвежда хидравлични ръчни инструменти от 1980 г. През този период цялото оборудване е преминало задълбочени тестове в реални условия и е претърпяло модификации въз основа на обратната връзка с клиентите. Японската компания Maruzen произвежда хидравлични електроцентрали и инструменти с хидравлично задвижване за тежки строителни работи (пробивни чукове и фрези) от няколко десетилетия.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка MARUZEN и предлагаме на нашите клиенти дренажни помпи, режещи машини, хидравлични станции и хидравлични чукове с марка MARUZEN с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Maruzen;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Maruzen;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Maruzen;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Maruzen.

Ако желаете да закупите машини с марка МАРУЗЕН представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви