Продавам машини с марката LIMPAR на ТОП цена от Mashini

4958 лева
30.11.2022 161 ID 6207
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката LIMPAR на ТОП цени

4F Maschinentechnik GmbH (Германия) е известен немски производител на професионално оборудване за почистване и градинарство под марката LIMPAR . Историята на компанията има повече от 20 години. Основана през 1996 г., компанията еволюира за две десетилетия от малък семеен бизнес в един от европейските лидери в производството на почистваща и градинска техника. Постоянното внедряване на технологични иновации, собствени производствени мощности и в резултат на това най-високо качество на крайния продукт - това са основните компоненти на дългосрочния успех на 4F Maschinentechnik GmbH. ВСИЧКИ продукти на Limpar се произвеждат от 4F Maschinentechnik GmbH в град Раден (Германия) с най-модерно оборудване и висококачествени материали.
Основните продукти, произвеждани от 4F Maschinentechnik GmbH са уникалните метачни машини Limpar . Отличителна черта на тези агрегати е, че това е техника за всякакви метеорологични условия. През лятото и есента метачите лесно се справят с мръсотия, листа, отломки; през зимата със сняг. В допълнение към метачните машини, продуктовата линия на Limpar включва скарификатори, професионални косачки за висока трева, приспособления за трактори и др.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка LIMPAR и предлагаме на нашите клиенти инструменти за двор и градина и подопочистващи машини с марка LIMPAR с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Limpar;
• Поддържаме винаги наличности от продукти с марка Limpar;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Limpar ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Limpar

Ако желаете да закупите машини с марка ЛИМПАР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви