Продавам машини с марката KRANZLE на ТОП цена от Mashini

1584 лева
30.11.2022 139 ID 6161
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KRANZLE на ТОП цени

Kranzle (Германия) е основана през 1974 г. от немския инженер-конструктор Йозеф Кренцле. Централният офис на компанията и основните производствени мощности се намират в баварския град Илертисен. Повече от 30 години тази компания е специализирана в производството на оборудване за миене под високо налягане. Немската компания Kranzle е собственик на две модерни предприятия за производство на почистваща техника, която се отличава с отлична изработка, висококачествени материали и модерен дизайн. В момента Kranzle с право се счита за един от лидерите сред производителите на машини за миене под налягане. Всяко устройство, произведено от компанията, е произведено по съвременни технологии. Контролът на качеството на продукта се извършва на всеки етап от технологичния процес. След окончателното сглобяване всяка машина е в очакване на многостранен тест.

Машини.Бг сме оторизиран вносител на търговската марка KRANZLE и предлагаме на нашите клиенти водоструйки и пароструйки с марка KRANZLE с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Kranzle;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Kranzle;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Kranzle ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Kranzle.

Ако искате да закупите машина с марка KRANZLE, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете. В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.

МАШИНИ БГ предлага комплексно обслужване на нашите клиенти, нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обади се сега!
Споделяне
Свързани обяви