Продавам машини с марката KOHLER SDMO на ТОП цена от Mashini

1380 лева
30.11.2022 167 ID 6157
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KOHLER SDMO на ТОП цени

Френският концерн SDMO Industries е основан през 1966 г. в Брест в Западна Франция. От началото на основаването си заводът е специализиран в производството на електрически генератори, първо за морски яхти, а от 1968 г. линията на произведеното оборудване е попълнена с дизел генератори за предприятия и инфраструктура. Технически добре обмислени решения и разработки на френски инженери, внимателно внимание към нуждите на отговорните потребители на електроенергия, позволиха на SDMO Industries да стане европейски лидер в производството на професионални дизелови електроцентрали, използвани като резервни и гарантирани захранвания.

SDMO Industries днес е най-големият европейски производител на захранващо оборудване и световен лидер в тази индустрия. Електроцентралите SDMO се доставят в повече от 155 страни по света, има представителства в много страни. Високата производствена култура, експлоатационните характеристики, които отговарят на най-високите европейски стандарти за качество и строгите стандарти за опазване на околната среда гарантираха, че оборудването SDMO получи европейския сертификат за качество Qualigen.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка KOHLER SDMO и предлагаме на нашите клиенти бензинови генератори, бензинови помпи, дизелови генератори и заваръчни генератори с марка KOHLER SDMO с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини KOHLER SDMO;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка KOHLER SDMO;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KOHLER SDMO;

Ако желаете да закупите машини с марка KOHLER SDMO представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви