Продавам машини с марката KOHLER на ТОП цена от Mashini

1140 лева
30.11.2022 148 ID 6155
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KOHLER на ТОП цени

KOHLER Co. е американска диверсифицирана компания, известна в целия свят със своите санитарни продукти и е един от най-големите концерни в света. В допълнение към ВиК, компанията се занимава с производство на мебели, производство на двигатели и електрически генератори, притежава верига от хотели в САЩ и Шотландия, голф игрища, център за изкуства и дизайн, провежда голяма благотворителна дейност и разпределя субсидии за програми за подобряване на качеството на живот на хората. През 1948 г. се появява първият двигател Kohler, което позволява на компанията да развие производството на компактни електрически генератори на собствени двигатели.
Днес Kohler Power Systems, част от KOHLER Co., е един от трите водещи производители на оборудване за резервно и постоянно захранване. В момента компанията притежава различни производствени мощности, включително леярна, което позволява производството на собствени цилиндрови блокове. Двигателите Kohler имат широка гама от ниска до средна мощност, с въздушно и течно охлаждане.
Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка KOHLER и предлагаме на нашите клиенти бензинови монофазни генератори, бензинови помпи, бензинови трифазни генератори, дизелови монофазни генератори, дизелови трифазни генератори и заваръчни генератори с марка KOHLER с високо качество и конкуренти цени.
Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Kohler;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Kohler;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Kohler;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Kohler.
Ако желаете да закупите машини с марка KOHLER представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви