Продавам машини с марката ITC Power на ТОП цена от Mashini

790 лева
30.11.2022 138 ID 6127
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ITC Power на ТОП цени

Екипът на ITC Power е компания, специализирана в разработката, производството, вноса и дистрибуцията на бензинови и дизелови генератори до 800 kW, двигатели, мотопомпи, заваръчни машини и резервни части за всички тези машини. ITC Power са лицензираща компания за генератори с марка Hyundai в над 35 страни по света. Съоръженията на ITC Power със 120 служители и 20 000 квадратни метра им позволяват да произвеждат повече от 100 000 единици годишно. ITC Power разработи широка гама от електрически генератори и моторни помпи, за да отговори на професионалните и жилищни нужди. Компанията е основана в Европа през 2001 г. от двама бизнес партньори с опит на международния пазар на машиностроене, особено в групи като генератори и моторни помпи. ITC Power присъства на 5 континента и над 50 държави в Европа, Америка, Океания и Африка.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ITC Power и предлагаме на нашите клиенти инверторни генератори за ток с марка ITC Power с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка ITC Power;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка ITC Power;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка ITC Power;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка ITC Power.

Ако искате да закупите машина с марка ITC Power, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете.

В "Машини.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.
Споделяне
Свързани обяви