Продавам машини с марката ITALCOM на ТОП цена от Mashini

173 лева
30.11.2022 136 ID 6126
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ITALCOM на ТОП цени

Italkom (известен също като Alfa Mobil) е компания за части и обслужване на микробуси Alfa Romeo, Fiat, Lancia и Fiat, Citroen, Peugeot и IVECO. Alfa Mobil ремонтира италиански автомобили като Alfa Romeo, Lancia, Fiat повече от 20 години. Натрупаният опит на ITALCOM позволява бързо да откриват неизправностите и да ги отстраняват. Преди повече от 10 години ITALCOM откриха бизнес за ремонт на микробуси. Открийте гамата от маслено оборудване ITALCOM: пневматични помпи, ръчни помпи, аксесоари.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка ITALCOM и предлагаме на нашите клиенти помпи за масла и горива с марка ИТАЛКОМ с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Цените на продуктите ITALCOM са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти са с гаранция до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Italcom представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви