Продавам машини с марката FORD на ТОП цена от Mashini

195 лева
30.11.2022 157 ID 6060
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FORD на ТОП цени

Ford Power Equipment е водещ производител и доставчик на висококачествени и надеждни продукти за обслужване на клиенти. Основните продукти включват: преносими генератори, техника за миене под налягане, въздушни компресори и водни помпи.
Лесно и практично за потребителите! Потребителите могат да получат достатъчно информация в мрежата като ръководства и видео уроци.
FORD POWER EQUIPMENT принадлежи към самия връх на преносимите агрегати спрямо другите производители, гарантирайки високо качество, издръжливост и ефективност. Всички продукти на Ford Power Equipment са с официален лиценз на Ford и имат етикета за официален лицензиран продукт на Ford, което осигурява доверието на клиентите при закупуване на продукти на Ford Power Equipment.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка FORD и предлагаме на нашите клиенти бензинови монофазни генератори, бензинови помпи, водоструйки, пароструйки, дизелови монофазни генератори и инвернорни генератори за ток с марка ФОРД с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Ford;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Ford;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Ford;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Ford.

Ако желаете да закупите машини с марка FORD представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви