Продавам машини с марката Fiac на ТОП цена от Mashini

240 лева
13.11.2022 17 ID 6049
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Fiac на ТОП цени

Един от най-мощните производители на компресорно оборудване в света, Fiac е основан в Италия през 1977 г. Неговият основател Романо Лучи, заедно с екипа си, бяха сред първите, които пуснаха преносим компресор. Неговата намалена форма улеснява адаптирането на инструмента към полупрофесионални и любителски нужди. Общо се произвеждат три различни модела: преносим Screw, Cosmos и Stratos. С навлизането на пазара с тези иновации, Fiac написа своя собствена история на успеха в света на компресорното оборудване. До 1980 г. Fiac започва да произвежда чисто нови компресори, изработени от алуминий. Този иновативен усет доведе до престижна награда за иновативни резултати.
Успешната доставка на широка гама от продукти, а именно винтови компресори, филтри, изсушители, бутални компресори, пневматични инструменти и аксесоари, е подплатена с гаранция за италианско качество.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Fiac и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух и машини за гуми с марка ФИАК с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 24 месеца гаранция за машини с марка Fiac;
• Поддържаме трайни наличности от продукти с марка Fiac;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Fiac;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Fiac.

Ако желаете да закупите машини с марка Fiac представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви