Продавам машини с марката EXACT на ТОП цена от Mashini

900 лева
30.11.2022 133 ID 6030
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката EXACT на ТОП цени

Exact е основана на 20 октомври 1993 г. На 5 ноември 2001 г. е регистрирано дружеството Exact Tools Oy, което се фокусира върху производството на метални инструменти. Exact Tools Oy е специализирана в проектирането и производството на инструменти за рязане на тръби. Електрическият тръборез Exact за рязане на тръби с голям диаметър в различни материали е най-иновативното решение на световния пазар.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка EXACT и предлагаме на нашите клиенти инструменти за обработка на тръби, работни маси и тезгяси с марка EXACT с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Exact;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Exact;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Exact;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Exact.

Ако желаете да закупите машини с марка Exact представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви