Продавам машини с марката Eurosystems на ТОП цена от Mashini

1630 лева
30.11.2022 71 ID 6029
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Eurosystems на ТОП цени

Основан през 1974 г., италианският концерн EUROSYSTEMS (произнася се "евросистемс"), днес е един от най-големите производители на селскостопанска техника, произвежда висококачествени и функционални култиватори, мотоблокове, косачки. Оборудването на Eurosystems , което отговаря на всички изисквания на европейския стандарт, се доставя от Италия на пазарите на повече от 50 страни. Модерен дизайн, оптимални параметри, както и цена, която е доста достъпна за много потребители, определят търсенето и популярността на моделите от линията оборудване на този водещ производител. Градинска техника Eurosystems е оборудвана с двигатели Briggs&Stratton, Honda, Subaru Robin, които са тихи и издръжливи.

Продуктите на концерна EUROSYSTEMS успешно съчетават високотехнологични решения, ненадминато качество и разумна цена. Гаранцията, предоставена от производителя за всички видове селскостопански машини, потвърждава нейното качество и липсата на проблеми по време на работа.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Eurosystems и предлагаме на нашите клиенти техника и инструменти за двор и градина и машини за обработка на почва с марка Eurosystems с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Eurosystems;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Eurosystems.

Ако желаете да закупите машини с марка Eurosystems представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви