Продавам машини с марката CASTEX на ТОП цена от Mashini

1049 лева
30.11.2022 65 ID 5977
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CASTEX на ТОП цени

CASTEX присъства на полския пазар от 2006 г., продукти CASTEX навлизат и на европейския пазар, където стават все по-популярни. Заедно с широка продуктова гама и конкурентни цени, CASTEX винаги се фокусират върху качеството и професионализма. През 2015 г. стартираха собствена производствена линия и обръщат постоянно внимание на нейното развитие. Благодарение на собствен машинен парк и набор от квалифицирани инженери, CASTEX са в състояние да изпълнят и индивидуални поръчки и да адаптират техен асортимент към текущите изисквания на пазара. Високото качество е задължително за CASTEX! Суровините се доставят само от доверени и сертифицирани доставчици. Целият производствен процес и всеки продукт подлежат на прецизен качествен контрол. Постоянните инвестиции в производствени процеси и технологии помагат да намират и изпробват нови решения за производство на продукти. CASTEX са в състояние да използват собствени ресурси и да оптимизират производствените разходи. Фокусират се върху развитието.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Castex и предлагаме на нашите клиенти пясъкоструйки с марка Casals с високо качество и конкуренти цени .

Защо да изберете Mashini.bg :
• Цената на продукти CASTEX от оторизиран дилър е най-достъпната на пазара.
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички продукти CASTEX са с гаранция до 12 месеца.

Ако желаете да закупите машини с марка CASTEX представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви