Продавам машини с марката Belle на ТОП цена от Mashini

176 лева
30.11.2022 165 ID 5964
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Belle на ТОП цени

Belle Group е бързо развиваща се британска компания , която проектира и произвежда широка гама строително оборудване. Историята на Belle Group започва през 1950 г. , когато нейният основател , Дъг Блекхърст , проектира първия мобилен бетонобъркачка , за да построи къщата си . В допълнение към собствената си употреба, Дъг започва да произвежда мини бетонобъркачки за магазини за инструменти под наем . По това време услуги за отдаване под наем за строителната индустрия току- що започна да се развива . Belle Group предлага широка гама от продукти с повече от 100 различни вида машини и голямо разнообразие от модели Belle Group проектира и произвежда пълна гама надеждно леко строително оборудване за компании, специализирани в строителството , поддръжката на пътища и отдаването под наем на строително оборудване.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Belle и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за бетон машини, техника за обработка на бетон и машини за уплътняване и трамбоване с марка Belle с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме 2 години гаранция за машини с марка Belle;
• Осигуряваме бърза доставка в цяла страна;
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка Belle;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Belle.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка Belle представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви